GRAFIC DESIGN

Orice afacere are nevoie de un logo și identitate vizuală. Acestea pot genera multe avantaje unui business întrucât imaginea și vizibilitatea într-un business sunt cele mai importante alături calitatea execuției lucrărilor. Compania Roland Partners oferă prin personalul specializat și experiența celor peste 8 ani de activitate servicii de identitate vizuală în afaceri și creatie grafică materiale publicitare

PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI

Fie că daca este vorba despre decorarea unui spațiu comercial unde se desfășoară activitatea comercială, sau o altă locație, ori o expoziție, soluția printurilor de mari dimensiuni va fi în cele mai multe cazuri soluția potrivită pentru vizibilitatea de la distanță a reclamelor. Oferim servicii de print dimensiuni mari pe printer cu rezolutia maxima 1440dpi : banner poliplan, autocolant, mesh, window grafics, hârtie.

LEGATORIE

Realizăm servicii de legatorie la nivel calitativ superior, lucrărilor fiind realizate de porfesioniști în domeniu. Printre produsele pe care le putem realiza se numără: legarea cărților în piele naturală sau înlocuitori, cutii din pluș (catifea), piele sau înlocuitori, meniuri și no te de plată în piele sau alte materiale dorite de client. Putem realiza albume foto personalizate în cutii și coperți de piele sau materialul ales de către clienții noștri.

FIRME SI RECLAME

Foarte multe afaceri au nevoie de vad comercial în locul unde își desfășoară activitatea. Interfața dintre afacere și clienții noi în această locație sunt reclamele și amenajarea vitrinelor și spațiilor comerciale. Roland Partners realizează personalizat la cererea clienților, firme luminoase, neluminoase și litere volumetrice care pun în valoare spațiul oricărei afaceri. Montajul este asigurat de către personal specializat în domeniu, la cererea clientului. In situația comenzilor online unde nu se opteaza pentru montaj se oferă intructiuni în coletul de livrare.

PERSONALIZARI

Oferim clienților nostri servicii complete de personalizare pixuri , agende personalizate, ecusoane aluminiu cu magnet , ecusoane cu clips , ecusoane gravate cu magnet și personalizare stick-uri.

SEMNE DE ACCES

Semnele de acces sunt foarte importante și necesare în toate clădirile publice și private. Fie că este o clădire de birouri , un hotel sau o instituție publică toate fi obligate să aibă aceste plăci direcționale , semne de acces , de ieșire în caz de urgență. Roland Partners realizează toate aceste semne din materiale precum PVC, ABS, Plexiglass,Autocolant, Metalice, sau alte materiale solicitate de clienți.

TIPOGRAFIE

Materialele publicitare tipărite trebuie se folosesc în orice afacere în funcție de domeniul de activitate. Roland Partners oferă servicii de tipar digital și tipar offset în funcție de cererea clienților. Se pot realiza o gamă largă de produse cum ar : cărți de vizită, fluturași, pliante, afișe, broșuri, etichete produse, etichete personalizate , cărți, calendare ( perete , buzunar , birou ), foi cu antet , bloc notes, precum și multe alte produse tipografice.

GRAVURA

Roland Partners oferă servicii de debitare, gravură laser și mecanică computerizată pe materiale precum ABS, PVC, Plexiglass, Bond, Metal, Sticla. Realizăm debitarea și gravarea plăcilor, panouri tarife hoteluri și pensiuni, realizarea de trofee și cutii personalizate, obiecte promoționale, plachete gravate, realizare Stema României, personalizări cadouri,

STAMPILE

Stampilele sunt din ce în ce mai rar folosite, dar cu toate că există lege în sensul restrângerii folosirii stampilelor, incă sunt anumite activități sau instituții care solicită în mod obligatoriu ștampilele. Roland Partners oferă întreaga gamă de stampile de birou , de buzunar , profesionale și chiar suporți manuali pentru diverse utilizări, inclusiv alegeri electorale.

TOP